Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Seinäjoen Maila-Jussit tähtää tulevaan - ole mukana matkassa!


24.03.2020

SMJ on muiden urheiluseurojen tapaan tällä hetkellä haasteellisessa tilanteessa. Lähes koko maailma on tällä hetkellä pysähdyksissä koronaviruksen (COVID-19) johdosta. Tässä hetkessä on tärkeintä, että pidämme huolta omasta sekä kanssaeläjien terveydestä ja pärjäämisestä! Katseemme Seinäjoen Maila-Jusseissa on haastavasta tilanteesta huolimatta tulevaisuudessa.

 

Uskomme ja tiedämme, että pesäpalloa jatkossakin, toivottavasti jo tulevana kesänä. Niin aikuisten kuin lasten ja nuorten pelejä. Haluamme varmistaa, että meillä Maila-Jusseissa on resurssit kunnossa, kun pesiskausi seuraavan kerran vihelletään käyntiin!

 

Juuri sinulla on mahdollisuus olla mukana tukemassa ja mahdollistamassa toimintaamme myös tulevaisuudessa!

Verkkokaupastamme löydät nyt ”Jussisydän” kampanja paidat. Valittavanasi on joko t-paita hintaan 50€ tai huppari (ilman vetoketjua) hintaan 100€. Samasta paikasta löydät myös Jussittarien kausikortit ja sekä SMJ:n muita fanituotteita. Olemme kiitollisia jokaisesta hankinnasta, joka turvaa rakkaan yhteisömme tulevaisuutta!

 

Seinäjoen Maila-Jussit on alueellaan merkittävä lasten ja nuorten liikuttaja. Vuonna 2019 seurassa oli 549 lisenssipelaaja. Olemme siis Suomen suurin pesäpalloseura. Pidetään yhdessä Seinäjoen Maila-Jussien lippu jatkossakin korkealla!

 

Tuotekuvista poiketen kaikki paidat ovat samanvärisiä!

 

 

Verkkokauppaan


Takaisin uutisiin