Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Silja Syrjälä palaa Jussittariin!


18.09.2019

 

Kaksi edellistä kautta Lapuan Virkiää edustanut Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti Silja Syrjälä palaa Seinäjoen Maila-Jusseihin peliasuun. Pääosin linjassa ulkokentällä pelaavan Syrjälän sopimus on yksivuotinen. Kahden Virkiä kauden aikana Syrjälä ja joukkue saavuttivat kaksi Halli-SM mitalia sekä kesän 2019 päätteeksi pronssia;

  • Edelliskaudet antoivat mitalien lisäksi paljon oppia ja hyviä ystäviä. Menestystä tosiaan tuli mukaan, mutta henkilökohtaisella tasolla on vielä suuri halu kehittyä, Syrjälä kertoo.

Pelinjohtaja Antti Kuusiston synkkenevään syksyyn Syrjälän paluu antoi positiivisen säväyksen;

  • Silja tuo joukkueeseemme valtavan määrän urheilullisuutta, erikoisosaamista sekä kokemusta. Sisäpelissä hän on multipelaaja, jolta onnistuu rooli kuin rooli. Meillä Siljan vahvuuksia tullaan varmasti hyödyntämään ennen kaikkea vaihto- ja kotiutustilanteissa. Silja on ulkopelissä yksi sarjan kovimmista linjapelaajista ja tärkeä palanen meidän ulkopelin palapeliä ensi kaudella, Kuusisto maalailee.

Silja palaa hyvillä fiiliksillä Jussittariin ja odottaa jo tulevaa kautta;

  • Jussittarissa on kova pöhinä päällä Antin johdolla johon innolla hyppään mukaan. Nuorekas joukkue meni jo viime kaudella suuria harppauksia eteenpäin, joten en malta odottaa mitä ensi talvena saadaan aikaan. Kovasti odotan, että treenikausi alkaa ja näkee uudet joukkuekaverit.
  • Tulevan kauden tavoitteena henkilökohtaisella tasolla on pelata elämäni paras pesiskesä sekä sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään ja ottamaan seuraava steppi puolivälieristä kohti välieriä ja mitalipelejä, Syrjälä päättää.

 

Lakeuden Sisäilmestarit Siljan kummiyritykseksi!

 

Silja Syrjälän sopimuksen lisäksi on ilo ilmoittaa, että uudeksi yhteistyökumppaniksemme lähtee Lakeuden Sisäilmamestarit. Lakeuden Sisäilmamestarit on paikallinen sisäilmapalveluita tuottava yritys, toimipisteet yrityksellä on Seinäjoella ja Vaasassa sekä tytäryhtiö Oulun seudulla – miksei tulevaisuudessa muuallakin.

 

Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on tyytyväinen myös tähän ”hankintaan”;

  • Toimitusjohtaja Tuomas Hautaluomalta löytyy itseltään pesäpallo taustaa, joten sinällään keskustelun avaus oli ”helppo”. Yhteistä meidän molempien päivittäisessä toiminnassa näen halun kehittyä ja kasvaa. Se, että molemmilla tekijöillä on sama suuntaus antaa tietenkin hyvät lähtökohdat yhteistyön kehittämiselle.
  • Henkilökohtaisesti pidän Tuppua hyvänä esimerkkinä siitä, miten verkostoidutaan eri tekijöiden kanssa. Tämä on seikka, johon kiinnitän erityisen paljon huomiota Hautaluoman kanssa keskustellessa ja pyrin tietenkin hyödyntämään viisaita sanoja ja esimerkkejä omassa päivittäisessä tekemisessäni, myyntipäällikkö Vatanen järkeilee.

Yrityksen toimitusjohtaja Tuomas Hautaluomalta löytyy siis itseltäänkin pesäpallotaustaa Seinäjoen Maila-Jussien riveistä juniorivuosilta.

  • Paikallisena yrityksenä on tietenkin hienoa olla mukana tukemassa nuorta kehittyvää joukkuetta eteenpäin. Kummiyrityksenä toimiminen sopii meille mainiosti, olemme keskustelleet Mikon kanssa monenlaisista yhteistyökuvioista, jotka voisivat auttaa joukkuetta sekä yksittäisiä urheilijoita, Tuomas Hautaluoma kertoo.

 

Lakeuden Sisäilmamestareiden kotisivut löydät osoitteesta www.ilmapuhtaaksi.fi Käy tutustumassa kotisivuilla tarkemmin kumppanimme toimintaan ja palveluihin.

 


Takaisin uutisiin