Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Seinäjoen Maila-Jussit uudistuu – Johanna Karjanlahti tavoittelee lukkarin paikkaa


15.10.2018

 

Kuva: Pekka Tuominen

 

www.superpesis.fi

 

– Pelasimme vanhalla rungolla neljä vuotta. Tuntui, että tämän vuoden viides sija oli sillä ryhmällä maksimi ja jotakin piti tehdä. Rakennamme nyt tulevaisuuden joukkuetta nuoruuden voimalla.

 

Näin toteavat Seinäjoen Maila-Jussien vahvat vaikuttajat Jorma Hotakainen, Keijo Kitinoja ja Tapio Ristilä Ilkka-lehdelle.

Kokeneelta osastolta Niina Härkönen, Leena Sippola ja Saara Suomalainen pohtivat jatkokuvioitaan. Laura Rajahalme siirtyy Joensuun Mailan ykköspesisjoukkueeseen.

Härkösen paikan lukkarina on ottamassa vasta 17-vuotias Siilinjärven Pesiksen kasvatti, vuoden tyttölukkariksi valittu Johanna Karjanlahti.

Uusia pelaajia joukkueessa ovat myös Roosa Aho, Anni Laakso, Maiju Mäntylä ja Jennina Ojala sekä omista junioreista harjoitusrinkiin nousevat Vilma Kupari, Janniina Pellonpää, Selina Saarenpää ja Maria Sveholm.

Yhtenä merkittävimmistä sopimusjulkaisuista lyöjätykki Aino-Kaisa Mantere jatkaa uraansa Maila-Jussien paidassa. Jatkosopimuksiin ovat rustanneet nimensä myös Roosa Hussa, Anu Kiviharju, Netta Rummukainen ja Linda Viita sekä Kerolan sisarukset Laura, Petra ja Riina.

Räpylän naulaan lyönyt tähtipelaaja Antti Kuusisto debytoi pelinjohtajana. Uutena kasvona valmennustiimiin liittyy juoksuvalmentaja Jyrki Puska.

Seinäjoen Maila-Jussit on kertonut joukkueensa rakentumisesta Instagramissa.

 

Joukkueen 2019 kokoonpano


Takaisin uutisiin