Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maila-Jussit ja McDonald's Seinäjoki yhteistyöhön!


25.09.2019

Seinäjoen Maila-Jussit ja McDonald’s Seinäjoki ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta joka kattaa seuraavat kolme vuotta. Perinteisen pesäpalloseuran ja jo vuodesta 1996 asti seinäjokisia palvelleen McDonald’s Seinäjoen yhteistyö koskee tulevina vuosina niin juniori kuin edustustason pesäpalloa.

 

Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on kumppanuudesta luonnollisesti tyytyväinen;

  • McDonald’s Seinäjoen taustalla on paikallinen yrittäjä Mika Rajamäki. Hänen kanssaan löysimme keskusteluissa melko nopeasti yhteisen sävelen. Tulevina vuosina McDonald’s tulee näkymään ja kuulumaan Maila-Jussien ottelutapahtumassa erilaisissa muodoissa ja tulemme hyödyntämään myös somea näkyvyyttä maksimoidessa. Yhteistyökuviota avaamme tarkemmin kevään aikana, Vatanen kertoo.

Myös McDonald's yrittäjä Mika Rajamäki odottaa yhteistyötä innolla;

  • Seinäjoen Maila-Jussit on vahvasti perinteitä omaava ja kaikkien tuntema paikallinen urheiluseura. McDonald’s Seinäjoki on kaupungin ensimmäisenä pikaruokaketjun ravintolana myös hyvin laajasti tunnettu ja vahvoja perinteitä mukanaan kantava paikallinen yritys. Tästäkin yhteydestä johtuen on hienoa olla tukemassa Maila-Jussien toimintaa, kertoo Rajamäki.

Takaisin uutisiin