Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Maiju Mäntylä jatkaa Jussittarissa!


29.09.2019

 

Loistavan tulokaskauden naisten Superpesiksessä pelannut ja Seinäjoen Maila-Jussien vuoden pelaajaksi valittu Maiju Mäntylä jatkaa Jussittarissa. Kopparin tontilla läpimurtonsa tehneen Mäntylän sopimus Jussittarien kanssa kattaa kaksi seuraavaa kautta.

  • Ensimmäinen kausi Superpesiksessä oli hurjan opettavainen ja kokemusrikas. Meillä oli mahtava porukka, jonka kanssa saatiin rakentaa yhteistä peliä ja kehittyä. Harmittavasti kausi jäi liian lyhyeksi, mutta tästä otetaankin sisua tulevaan. Koen, että oma pelaamiseni nousi uudelle tasolle ja siitä on kiittäminen niin valmennusta kuin joukkuekavereitakin, Mäntylä tarinoi.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on luonnollisesti tyytyväinen Mäntylän jatkoon;

  • Maijun debyyttikausi hakee vertaistaan! Maiju kiilasi itsensä kertaheitolla sarjan parhaimpien etenijöiden joukkoon. Ulkopelillisesti hän nousi varmasti kaikkien pesäpalloa seuraavien papereissa TOP-3 koppareiden joukkoon ja omasta mielestäni oli sarjan ylivoimaisesti paras 3-koppari, Kuusisto täräyttää.

Tulevaan kauteen Mäntylä lähtee selkein tavoittein;

  • On hienoa päästä jatkamaan tekemistä Antin johdolle ja kehittyä yhä enemmän. Tavoitteenani onkin pelata parasta pesäpalloa tähän mennessä ja auttaa joukkuetta ottamaan kehitysloikkia eteenpäin, Mäntylä kertoo päättäväisesti.
  • Maiju on loistava persoona, jolla on valtava työmoraali ja halu kehittyä. Hienoa jatkaa yhteistyötä Maijun kanssa, pelinjohtaja Kuusisto päättää.

 

Ravintola Marttilan Talli jatkaa Mäntylän kummiyrityksenä!

 

Seinäjoella lääninsairaalan historiallisessa miljöössä asiakkailleen lounas-, kokous- ja juhlapalveluita tarjoava Ravintola Marttilan Talli jatkaa Maiju Mäntylän kummiyrityksenä sekä Seinäjoen Maila-Jussien yhteistyökumppanina myös tulevalla kaudella. Viime kaudella ravintola toimitti ruokaa Jussittarien kotiotteluihin ja sama yhteistyö jatkuu ensi kesänä;

  • Lähdimme viime kaudella tukemaan Jussittaria ja kokemukset oli molemmin puolin positiivisia. Niinpä yhteistyötä jatketaan myös tulevana kesänä, kertoo Ravintola Marttilan Tallin yrittäjä Raila Ruohoniemi.

Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen kiittelee myös yhteistyöstä;

  • Saimme asiakkailtamme positiivista palautetta Marttilan Tallin toimittamista ruoista ja palvelu muutenkin toimi mutkattomasti. Jatkamme yhteistyötä enemmän kuin mielellämme, Vatanen kertoo.

Ravintola Marttilan Talli sijaitsee osoitteessa Puskantie 38.

Palvelemme arkisin: 10.00-14.30. Lounas: 11.00-14.00 Muina aikoina tilauksesta ryhmille!

Puhelin: 040-7748545

Kotisivumme löydät osoitteesta www.marttilantalli.fi ja sähköpostimme on ravintola@marttilantalli.fi


Takaisin uutisiin