Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Jussittarien kausikortit kaudelle 2020 myynnissä!


28.11.2019

 

Seinäjoen Maila-Jussien naisten Superpesis joukkueen eli Jussittarien kauden 2020 kausikortit ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme, sähköpostilla  sekä Seinäjoen Maila-Jussien toimistolla (soitto etukäteen. Ohjeet tekstin lopussa).

 

Normaalihintainen kausikortti on väriltään punainen ja maksaa 99€. 

 

Alennusryhmiä (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) varten tarkoitettu kausikortti on väriltään valkoinen ja maksaa 75€.

 

Unico klubikortti taaseen on musta. Kortti oikeuttaa pääsyyn jokaisessa Jussittarien kotiottelussa Unicoklubille, jossa voit katsoa ottelun joko Unicon laadukkailta sohvilta tai Unicoklubin lasitetussa sisätilassa., Areenan parhailta paikoilta. Klubilla tarjotaan lämmin ruoka ennen jokaista ottelua, puoliajalla kahvia sekä pienempää purtavaa. Lisäksi klubilla on tarjolla virvokkeet (limsa, vichy, olut, siideri, lonkero) koko tapahtuman ajan. Kortin hinta on 300€.

 

Kortit oikeuttavat sisäänpääsyyn kaikkiin Jussittarien runkosarjaotteluihin kaudella 2020 sekä kauden valmistaviin harjoitusotteluihin.

 

Kortit hankit helpoiten verkkokaupastamme. Kortit toimitetaan sinulle postitse (postimaksu 3€) tai halutessasi voit noutaa ne  (maksutta) SMJ:n toimistolta. Tässä tapauksessa ota ensin yhteys joko Mikko Vataseen 0458002203 tai Tapio Ristilään 0400874168. Sinulla on mahdollisuus ostaa kausikortti myös joko puhelimitse soittamalla jompaankumpaan edellä mainituista nroista tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen mikko.vatanen@smj.fi.

 

Muuta tarvittavaa lisätietoa korteista saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen mikko.vatanen@smj.fi.

 

Verkkokauppaan ostoksille tästä!

 


Takaisin uutisiin