Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

JUNNUTIIMIN KUULUMISIA LOKAKUU 2017


07.10.2017

 

 

KESÄ 2017

 

Hieno pesiskausi 2017 sai lopullisen sinettinsä viime sunnuntaina Ilkka-Areenalla vietetyissä Maila-Jussien pesiskauden päättäjäisissä. Paikalla saapui yli 800 Jussi-perheen jäsentä ja tuo huikea määrä kertoo siitä, että pesis elää ja voi hyvin Seinäjoella. Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

 

Kuluneena kesänä Maila-Jusseille merkittiin jälleen uudet ennätyslukemat leirijoukkueiden määrässä: Kaikkiaan 26 Jussi-joukkuetta osallistui valtakunnan leireille ja lisäksi alueelliselle Etenee-leirille osallistui 20 joukkuetta. Mahtava määrä, joka siis on myös valtakunnan tason ennätys!

Valtakunnan leireillä P03 ylsi hopealle ja P05 pronssille, onnittelut molemmille joukkueille hienoista saavutuksista. Oli jälleen kerran hienoa nähdä leireillä tapahtuva pelillinen kehitys ja joukkueiden hitsaantuminen yhteen. Liioittelematta voidaankin sanoa, että leirit ovat pesisjunnun parasta aikaa J

 

Naperosupereja pelattiin yhteensä neljänä sunnuntaina: keväällä kaksi ja syksyllä kaksi. Maailman nuorimmat pesäpalloilijatkin pääsivät estradille, kun 3-5-vuotiaat pesisliikkarilaiset pelasivat ensimmäisen pelinsä. Naperosuper on monella tapaa huipputapahtuma: Pikkujunnut ja aloittelevat tuomarit saavat kokemusta, nuorimmat joukkueet saavat kioskituloja ja yhtenä isona asiana yhteisöllisyys, kun monta joukkuetta kokoontuu samalle kentälle. Lisäksi pienpeli pelimuotona sopii ihan pienimmille pesisjunnuille parhaiten.

 

Toukokuussa seuran sisäiseen tekniikkakisaan osallistui reilut 120 junnua. Syyskuussa Maila-Jussit organisoivat alueellisen loppukilpailun, jossa oli mukana kolme Jussi-pelaajaa/ ikäluokka lähes kaikista G-E -ikäluokista. Toivotaan, että innostus tekniikkakisaan leviää Pohjanmaan alueella laajemmaltikin ja tapahtuma jatkuu entistä ehompana myös ensi vuonna.

 

Pesiskoulu järjestettiin tällä kertaa sekä kesä- että elokuussa. Yhteensä noin 80 lasta oli mukana, ja pesiskoululaiset pääsivät pelaamaan myös naperosuperissa. Viimeisimmän naperosuperin yhteydessä järjestetyissä uusien pelaajien aloitusharjoituksissa oli kolmen joukkueellisen verran pelaajia, joten hyvältä näyttää,

 

  

TULEVA TALVIKAUSI

 

Lokakuun 28. päivä järjestetään Jussi-info, jossa käydään läpi mm. seuran tulevaisuuden strategiaa ja kerrotaan junnu- ja nuorisotiimien kuulumiset. Lisäksi Sirpa Haapasalmi (Pollari) johdattaa Jussien taustajoukot lasten ja nuorten psyykkisen valmennuksen perusteisiin. Tapahtuma on tarkoitettu koko seuraväelle (valmentajat, joukkueenjohtajat, tilivastaavat) ikäluokasta riippumatta, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle.

 

Areenan peli-illat tulevat jatkumaan tämän vuotiseen tapaan tammi-maaliskuussa. Loppuvuodesta tullaan järjestämään tuomarikoulutus ja koulutuksessa mukana olleet tuomarinalut pääsevät tositoimiin Areena-peleihin. Talven häppeningeihin kuuluu myös parin viime talven tapaan Maila-Jussien lasketteluilta Joupiskalla.

 

 

Lopuksi vielä ISO KIITOS kaikille valmentajille ja taustahenkilöille, ilman teitä me ei oltaisi ME!

Nyt ansaittu hengähdystauko ja loppuvuodesta taas tositoimiin!

 


Takaisin uutisiin