Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Anu Kiviharju jatkaa Jussittarissa!


15.11.2019

 

 

Edelliset kaksi kautta Seinäjoen Maila-Jusseja edustanut Anu Kiviharju jatkaa joukkueessa myös tulevat kaksi kautta. Ulkopelissä 3-vahtina pelannut Kiviharju jatkaa Jussittarissa positiivisin mielin;

  • Mahtava fiilis jatkaa SMJ:n väreissä! Itselle melko selkeä päätös viime kauden jälkeen. Viime kausi loppui pahasti kesken, joten se lisää sopivasti nälkää talviharjoittelukaudelle ja ensi kesälle, Kiviharju kertoo.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on luonnollisesti tyytyväinen Kiviharjun jatkosta;

  • Anun jatkosopimus on loistouutinen joukkueellemme! En ole tavannut kovinkaan montaa näin elämänmyönteistä ihmistä oman elämäni aikana. Anu on joukkuepelaajien ehdotonta eliittiä ja tekee aina kaikkensa joukkueen eteen. Tämän naisen positiivisuus tarttuu ja siitä ei voi olla tykkäämättä! Monipuolinen pelaaja niin ulkona kuin sisällä. Sisäpelin virtuositeetti parasta A-luokkaa, toteaa Kuusisto henkseleissään lopulta pysyen.

Tulevan kauden tavoitteet Kiviharjulla on selkeät;

  • No, kukaan tuskin haluaa lähteä tavoittelemaan runkosarjassa toista neljättä sijaa putkeen.  Tästä muodostuu varmasti melko selkeä tavoite ensi vuodelle. Henkilökohtaisesti vaatii kovaa työntekoa ja tavoitteena onkin nyt vetää laadukkain harjoituskausi ja hoitaa ns. pienetkin asiat huolella, jotta se näkyy ensi kesänä pelikentällä, päättäväinen Kiviharju toteaa.

 

Fressi Seinäjoki Kiviharjun kummiyritykseksi ja Jussittarien yhteistyökumppaniksi

 

Seinäjoen kotoisin kuntosali Fressi on tulevalla kaudella Kiviharjun kummiyritys sekä Jussittarien yhteistyökumppani. Fressi tulee näkymään Jussittarien otteluissa tulevana kesänä erilaisin, myöhemmin uutisoitavin tavoin. Lisäksi koko Jussitaret joukkueena tulevat käyttämään tulevalla kaudella Fressin laadukkaita palveluita, niin kauteen valmistauduttaessa kuin kauden aikanakin.

  • Olemme todella innoissamme, kun pääsemme Kiviharjun kummiyritykseksi sekä Jussittarien yhteistyökumppaniksi. Meille yhteistyökumppanuus merkitsee sanan suuressa merkityksessä yhdessä tekemistä. Tämä on ollut pääteema meidän keskusteluissamme läpi linjan, joka on tuottanut todella hyviä ajatuksia sekä ideoita, joita pääsemme toteuttamaan yhdessä kauden aikana, Mervi Kähkönen Fressiltä kertoo.

Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on myös innoissaan tulevasta yhteistyöstä;

  • Fressiin laadukkaat palvelut takaavat, että huipulle tähyävä joukkueemme saa käyttöönsä kaikki siihen fyysisellä puolella tarvittavat työkalut. Meillä on ryhmässä myös ns. matkapelaajia ja tämä yhteistyö palvelee myös sitä osaa joukkueestamme kauteen valmistauduttaessa. Lisäksi pystymme tarvittaessa hyödyntämään tätä yhteistyötä myös pelimatkoillamme ympäri Suomen, Vatanen toteaa.

Fressi Seinäjoella on nykyään kaupungissa kaksi toimipistettä. Varastotie 9 osoitteessa sijaitsevan keskuksen lisäksi viime viikolla avattiin Ideaparkiin Fressi 24h kuntosali. Lisätietoa näistä löydät ohessa olevista linkeistä;

 

https://www.fressi.fi/keskukset/seinajoki/ sekä https://fressi24.fi/kuntosalit/fressi-kuntosali-seinajoki/

 


Takaisin uutisiin