Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Anna Honkala Jussittariin!


23.09.2019

 

Viime kaudella Lapuan Virkiää edustanut Anna Honkala siirtyy Seinäjoen Maila-Jussien väreihin. Vasta 18-vuotiaan Nurmon Jymyn kasvatin ensimmäinen Superpesiskausi päättyi pronssijuhliin.

  • Viime kauden aikana sain uuden näkökulman lajiin, kun pääsin pelaamaan Superpesistä Virkiän riveissä. Paljon tuli oppia, uusia kokemuksia ja ystäviä. Kausi oli mielestäni kaikkiaan onnistunut ja siitä jäi positiiviset fiilikset, Honkala mutustelee.

Jussittarien pelinjohtaja Antti Kuusisto on kaappaukseen tyytyväinen;

  • Anna pääsi viime kaudella takaoven kautta Lapuan kivenkovaan yhdeksikköön ja pelasi todella ennakkoluulottomasti. Lajitehokas niin sisällä kuin ulkona - tulevaisuuden kärkipelaaja! Annan persoona istuu meidän porukkaan kuin nenä päähän! Hienoa, saada meidän ryhmään tällaisella potentiaalilla varustettu pelaaja, Kuusisto toteaa.

Tulevaa kautta Honkala odottaa innostuneena;

  • Tykkään treenata ja tehdä parhaani joukkueen eteen. Päällimmäisenä on halu kehittyä mahdollisimman paljon eri osa-alueilla ja varsinkin vahvistaa sisäpeliosaamista. Joukkueessa on paljon monipuolista osaamista. Se on nuori, mutta taitava. On kiva tutustua uuteen joukkueeseen ja pelaajiin. Joukkuelaisista osa on tuttuja ja osan kanssa ollaan pelattukin aikaisemmin samassa joukkueessa, Honkala päättää.

 

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Anna Honkalan kummiyritykseksi ja Seinäjoen Maila-Jussien yhteistyökumppaniksi!

 

Maaliskuussa 10-vuotis syntymäpäiviään viettävä paikallinen perheyritys Etelä-Pohjanmaan Katsastus on tuorein kummiyritys Jussittarien pelaajille. Etelä-Pohjanmaan Katsastus tukee tulevaisuudessa myös Seinäjoen Maila-Jussien juniori toimintaa.

  • Paikallisena perheyrityksenä on mukava lähteä tukemaan hyvin rakennettua, nuorta tulevaisuuden joukkuetta ja nuoren erittäin lupaavan pelaajan uraa. Kummiyrityksenä toimiminen sopii mielestämme oikein hyvin tähän, Juha Kivimäki Etelä-Pohjanmaan Katsastukselta toteaa.

Myös Seinäjoen Maila-Jussien myyntipäällikkö Mikko Vatanen on innoissaan yhteistyöstä;

  • Juha urheilumiehenä innostui palaverissa kummiyritys ideasta ja siitä oli helppo lähteä vääntämään yhteistyön runkoa kasaan. Etelä-Pohjanmaan Katsastus on ensi kaudella mukana, niin Jussittarien kuin Seinäjoen Maila-Jussien junioreidenkin tukijana ja sehän on tietenkin upea asia, Mikko Vatanen toteaa.

Molempien osapuolten tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö;

  • Mikon kanssa on ollut mukava rakentaa yhteistyötä ja molemmilla tuntuu olevan hyvä näkemys siitä miten yhteistyön kautta voimme edistää molempien osapuolten tavoitteita. Tavoitteena onkin pitkäjänteinen ja sujuva yhteistyö, Kivimäki päättää.

Etelä-Pohjanmaan Katsastus palvelee asiaikkaitaan ma-pe 08-18 ja la 09-14 osoitteessa Varastotie 11.  Yrityksen kotisivut nettiajanvarauksineen löytyy osoitteesta https://www.epkatsastus.fi/


Takaisin uutisiin