Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Uutiset

 

Aino-Kaisa Mantere jatkaa Jussittarissa!


20.09.2019

 

Naispesäpallon kovimpiin lyöjiin lukeutuva Aino-Kaisa Mantere jatkaa Seinäjoen Maila-Jusseissa. Ilmajoen Kisailijoiden kasvatin ja Jussittarien sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

  • Lähdimme kauteen 2019 muuttuneella ja nuorentuneella joukkueella. Talven aikana otettiin Antin johdolla isoja kehitysaskeleita niin fysiikassa, lajitaidoissa kuin henkisellä puolellakin ja kesällä haastettiinkin kärkijoukkueita ihan oikeasti. Tahdon olla mukana rakentamassa tämän joukkueen kasvutarinaa ja tiedänkin, että ensi kesänä ollaan taas entistä valmiimpia. Potentiaalia ainakin löytyy! Uskon myös, että oma kehitykseni jatkuu, kun pääsen Antin valmennuksessa pelaamaan jo toista kautta. Tavoitteenani on pelata ensi kesänä parasta pesäpalloa tähän asti ja nauttia pelaamisesta entistä enemmän, Aissu tykittää.

Pelinjohtaja Antti Kuusisto on luonnollisesti tyytyväinen joukkuuensa yhden kulmakiven jatkosopimukseen;

  • Aissu oli menneellä kaudella Jussittarien sekä pelillinen että henkinen selkäranka! Huippupersoona, jolla todellinen huippu-urheilijan ”mindset”. Hän on sarjan paras merkistä kotiuttaja ja merkittävä palanen SMJ:n tulevaisuutta, Kuusisto toteaa.

Aissu toimii pelaamisen ohella myös SMJ:n junioripäällikkönä joten hänellä on tärkeä rooli myös seuran tulevaisuuden rakentamisessa pidemmällä tähtäimellä;

  • Seurassa tehdään tällä hetkellä paljon oikeita asioita niin naisten, kuin junioreidenkin puolella, minkä vuoksi tahdon olla mukana kehittämässä seuraa ja Jussittaria taas yhden pykälän eteenpäin. Tammikuussa aloitetut junioripäällikön työt mahdollistavat aikataulujen suunnittelun niin, että pelaaminen ja harjoitteleminen on laadukasta. Odotan innolla jo uuden joukkueen ensimmäistä tapaamista.

 

Unico Aissun kummiyritykseksi!

 

Aissun jatkosopimuksen lisäksi myös Unico jatkaa Seinäjoen Maila-Jussien merkittävänä tukijana. Suomalaisia joustinvuoteita ja sohvia valmistava perheyritys Unico toimii jatkossa Aino-Kaisa Mantereen kummiyrityksenä.

Unicon omistavat Pasi ja Petri Saarinen, jotka valmistavat vuoteita jo kolmannessa sukupolvessa. Suvussa vuoteiden valmistus on alkujaan jo 1950-luvulta. Unico Finland Oy:llä on Suomessa neljä tehdasta; sänky- ja runkotehdas sekä ompelimo Kauhavalla ja sohvatehdas Lapualla.

  • Kun meille avautui mahdollisuus tukea Maila-Jusseja ja yhtä Suomen parhaista lyöjistä eli Aino-Kaisaa, niin ei siinä hirveän pitkään tarvinnut asiaa pähkäillä. Jussittarilla vaikuttaa nyt olevan hyvä draivi päällä ja me haluamme olla siinä mukana, kertoo Petri Saarinen Unicolta.

Myös SMJ:n myyntipäällikkö Mikko Vatanen on luonnollisesti tyytyväinen;

  • Hirveää vääntöä tästä sopimuksesta ei sinänsä tarvinnut Petrin kanssa käydä, koska kysyntä ja tarjonta kohtasivat aikalailla heti. Hienoa tietenkin, että Unico jatkaa merkkittävänä yhteistyökumppaninamme.

Lisää tietoa Unicon laadukkaista tuotteista löydät osoitteesta www.unicofinland.fi ja huonekaluliikkeistä ympäri maan.


Takaisin uutisiin