Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Ajankohtaista

 

SMJ P02 kuukausikalenteriNimenhuuto.com


Saavutukset 2014: 
Alue(peli)sarjan kolmas sija
Yhdistelmäjoukkueella -03:ten kanssa kilpasarjassa sijoitus 5
Valtakunnallisella Tenava-leiriltä kilpa-sarjassa sijoitus 16.

Kausi 2014

Joukkueemme kausi oli nousujohteinen ja jännittävä loppuun asti. Piirisarjan pelit olivat tasaisia ja huomioitavaa on, että joukkueemme ei pelisarjassa antanut yhdestäkään hävitystä ottelusta täysiä pisteitä vastustajalle. Harjoittelu on siis tuottanut tulosta ja kehitystä on tapahtunut kaikilla osa-alueilla, niin ulko- kuin sisäpelissä. Meillä on hieno porukka ja toivottavasti kaikki pelaajat jatkavat.

Kiitokset kuluneesta kaudesta kuuluvat myös pelaajien vanhemmille, jotka ovat olleet hienosti mukana toiminnassa.

Palkitut kaudelta: Kalle Käenmäki, Tomi Rajahalme ja Daniel KattelusLoppuottelut Vimpelissä

Lopputurnauksen alku näytti lupaavalta Vimpelin Vetoa vastaan, mutta kyllä mestarit menivät sitten mahtavan ulkopelinsä turvin voittoon 0-2. Me odotimme jännittyneinä kumpi tulee pronssipeliin vastaan Nurmo vai Alajärvi.

Pronssipeliin asettui sitten vastaan tuttu Nurmo ja meidän pojat veivät ensimmäisen jakson juoksuiloittelun 10-8. Toinen jakso alkoi hiukan tahmeasti ja Nurmo pääsi karkuun, eikä meidän loppukiri riittänyt jakso 5-7. Näin mentiin jälleen NuJyn kanssa superiin ja siinä Nurmo pääsi rankaisemaan meidän joukkuetta. Joten pronssimitalit menivät Nurmoon Onneksi Olkoon heille.
Sarjan voittaja ViVe ei hävinnyt yhtäkään otteluaan tällä kaudella ja se näkyi kyllä otteissa. Hopeamitalisti Alajärven Ankkurit laittoi kovasti kampoihin vielä loppuottelussakin, mutta...
Tulokset:
SMJ-ViVe 0-2 (jaksot: 11-2 ja 5-3)
SMJ-NuJy 1-2 (jaksot: 10-8 ja 5-7 S2-5)

Koskenkorvalla...

Viimeinen sarjapeli Koskenkorvalla.
Ensimmäisen jakson alkuun Kossu pääsi pienelle karkumatkalle, eikä meidän joukkue saavuttanut heidän etumatkaansa ja jaksovoitto meni näin ollen kotijoukkueelle.
Toiselle jaksolle lähdettiin taistelumielellä ja peli etenikin varsin jännittävällä tavalla vielä kotijoukkueen viimeiseen tasoittavaan asti. Ihan ei poikiemme etumatka riittänyt, vaan kaveri meni niukasti ohi.
Hyviä suorituksia nähtiin molemmilta joukkueilta, mutta tänään pallo ei oikein pomppinut meille. Joukkueelle hieno opetus hiekkakentän hienouksista ja suomipallosta.
Tulos: 0 - 2 (jaksot: 11-4 ja 11-9)
Palkitut: Eero Alanen, Paavo Säippä ja Nico-Ville Pohto

Vieraspeli Vaasassa

Lähdimme Vaasaan sateisena sunnuntaina. 
Ensimmäisessä jaksossa peli oli meidän poikien näytöstä ja jakso päättyi 0 - 13 meille. Loistavalla sisäpelillä ja vastustaja torjuttiin hienosti ulkovuorolla.
Toiselle jaksolle Vaasa tuli sisuuntuneena ja meillä peli hiukan hyytyi. Vaasa sai ensimmäisessä vuoroparissa pienen kaulan, eikä meillä pystytty vastaamaan siihen. Toisella vuoroparilla viimeisessä tasoittavassa poikien loppukiri ei ihan riittänyt jaksovoittoon, mutta tasoihin kylläkin. Tyydyttiin sunnuntain iltapäivässä kahteen pisteeseen.
Peli oli joenkin toisintoa edellisestä pelistä, mutta hyvä näin.
Tulos: 0 - 1 (jaksot: 0-13 ja 7-7)
Palkitut: Teemu Yli-Hukkala ja Christian Müür

Viimeinen kotipeli

Vieraaksemme saapui nuori ja nälkäinen Kauhajoen Karhu.
Ensimmäinen jakso meni meidän pojilta loistavasti. Ulkopeli poltti vastustajan toisensa perään, eikä Karhu oikein saanut tilanteita päälle. Sisäpelissä lyönti oli kohdallaan ja juoksukin maittoi, joten jaksovoitto 13-0.
Toisen jakson meidän ulkokenttä aloitti vähän lepsuillen ja KaKa pääsi jo pienelle karkumatkalle. Viimeisellä tasoittavalla meidän pojat heräsivät ja tehtailivat tarpeellisen määrän juoksuja siihen, että pisteet jäivät Seinäjoelle puhtaasti. Karhun nuori joukkue näytti kuitenkin kyntensä tilaisuuden tullessa.
Tulos: 2 - 0 (jaksot: 13-0 ja 10-7)
Palkitut: Rasmus Sorila ja Miro Kankaanpää

Ensimmäinen sarjapeli leirin jälkeen.

Nyt vastaan astui leirilläkin hyvin menestynyt NuJy, joka edellisestä tappiostaan sisuuntuneena saapui Joupin hiekkatekonurmelle. Sarjan kärkijoukkueet kohtasivat nyt toistamiseen.
Nurmo aloitti vahvasti läpilyönnillä ja eka jakson puhtaasti 5-10. Toisessa jaksossa meillä poijat heräsi ulkopeliin ja nyt oli havaittavissa Jussihenkeä. Nurmolaiset voittivat yhdellä onnistuneella läpilyönnillä, jolla kenttä rullasi ja näin saivat tavoittamattoman etumatkan. Nämä pelit ovat kuin Suomi - Ruotsi otteluita. Jännää oli kiitos siitä taas rakkaalle vastustajalle.
Tulos: 0 - 2 (jaksot: 5-10 ja 7-11)
Palkitut: Daniel Kattelus ja Teemu Ylinen

Kotona YPV:ä vastaan

Nyt saimme vieraiksemme Ylistarolaiset.
YPV:n porukka oli kehittynyt huomattavasti kesän peleissä ja laittoi meille kampoihin todella hyvin. Meillä vahva ulkopeliosaaminen näkyi palojen määrässä. Jätkät oli ns. "liekeissä".
Pisteet jäivät näin ollen kotiin.
Tulos: 2 - 0 (jaksot: 13-4 ja 11-4)
Palkitut: Kimi Korpi ja Arttu Marsela

Toinen kotipeli KoU:ta vastaan

Nyt kotikentällämme vastaan astui vahva Koskenkorvan Urheilijat. 
Meidän pojat aloittivat räväkästi sisävuorolla 8-2, mutta Kossu nousi toisella vuoroparilla 3-7 lähes tasoihin. Meillä  toisen vuoroparin ulkokenttä vähän "jäätyi". Toinen jakso olikin sitten tasainen ja meidän pojat viimeisellä tasoittavalla sisävuorolla hoitivat homman kotiin yhden juoksun turvin. Kossulle kiitokset tiukasta vastuksesta.
Tulos: 2 - 0 (jaksot: 11-9 ja 7-6)
Palkitut: Teemu Yli-Hukkala ja Jermu Kallio

Vieraspeli Nurmossa

Nyt menimme Knuutilan koululle pelaamaan rakasta vastustajaa NuJy:ä vastaan. Tälläkin kertaa peli oli tiukkaa, mutta reilua. Onnistumisia tuli molemmille joukkueille ja peli oli jännittävä, sekä pitkä. Mentiin superiin asti, kun meidän pojat olivat vielä hiukan jäässä ekalla jaksolla. Peli päättyi tiukasti ja kaksi pistetttä matkasivat mukanamme Seinäjoelle. Tulos 1 - 2 (jaksot: 16-7, 10-15 ja S 6-7)
Palkitut: Eero Alanen ja Joona Ala-Varvi


Ensimmäinen vieraspeli Ylistarossa YPV - SMJ

Lähdettiin katsastamaan Ylistaron nuori joukkue vieraisiin. 
Meidän pojilla näkyi nyt selvästi talven hajoituksissa opitut asiat ja peliä pelattiin "syrämmellä" joukkueena. Onnistumisia tuli paljon ja pisteet matkasivat Meidän mukana Seinäjoelle selvin numeroin 0 - 2 (jaksot: 2-10 ja 4-26)
Palkitut: Paavo Säippä, Eero-Antti Kuittinen ja Eemeli Välisaari


Ensimmäinen sarjapeli SMJ - VM

Eka sarjapeli pelattiin tänäkin vuonna Vaasaa vastaan kotona.
Pojat lähtivät varovasti pelaamaan, mutta vauhti ja nälkä kasvoivat pelin kuluessa ja näin kauden avausvoitto tuli selvin numeroin 2 - 0 (jaksot: 8-5 ja 14-4)
Palkitut: Nico-Ville Pohto ja Tomi Rajahalme


Napero-leiri 2012

Poikien joukkue on ilmoitettu valtakunnalliselle Napero-leirille Tampereelle 14. - 17.7.2012.

Laittakaa vanhemmat kalentereihinne. Infoa aiheesta lisää Napero-leirin sivuilta ja tässä kevään aikana.

Linkki: http://www.pesis.fi/pesisnuoret/naperoleiri/

 

 

Talvikausi 2011 - 2012 harjoitukset

Kärjenkoulu Lauantaisin klo 12.00 - 13.30
Seuraavat lauantait: 12.11, 19.11, 26.11, 17.12, 14.1, 21.1, 28.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 10.3, 17.3, 24.3, 31.3, 14.4, 21.4.

Lyöntihalli Keskiviikkoisin klo 19.00 - 20.15
Seuraavat keskiviikot: 4.1, 11.1, 18.1, 1.2, 8.2, 15.2, 22.2, 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4.

Wallsport-halli Torstaisin 19.00 - 20.30
Seuraavat torstait: 3.11, 1.12, 29.12, 26.1, 8.3, 5.4.

Sähköpostilla on tullut kaikille pelaajille ko päivistä kalenteri.

Näillä aloitellaan talvikautta.

 

Tule mukaan pesiksen pariin!

F-pojat 2002 -joukkueen toiminta jatkuu taas marraskuussa. Tällä hetkellä joukkueessa on viisitoista poikaa. Uusia harrastajia otetaan mielellään mukaan.

Talvikaudella harjoitellaan salissa kerran viikossa ja joinakin viikkoina lyöntihallissa.

Yhteydenotot:

Timo Kattelus
gsm 050 523 9942
e-mail: timo.kattelus@netikka.fi