Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Kausi 2014

 

Joukkueessa pelasivat

Aalto Niku
Alkava Tomi 
Haapala Ville  
Haapaniemi Akseli 
Harju Miika 
Kulmala Elias 
Kuusisto Tero 
Luukko Joona 
Majamäki Henry 
Manninen Eetu 
Mattila Topi 
Mäenpää Matias 
Oivanen Eero 
Paananen Väinö 
Peltomäki Mikko 
Ranta Justus 
Tammiranta Aaro 
Tastula Niilo 
Teppo Rasmus 
Uusi-Ranta Aleksi 
Viitala Julius

 

Valmennuksesta ja pelijohdosta vastasi Marko Korpela, Toni Ranta ja Jutta Korkiamäki. Joukkueenjohtajana Carita Tammiranta ja rahastonhoitajana Kirsi Aalto.

Kausi 2014

Pojat pelasivat sekä D- pelisarjaa ja D-kilpasarjaa. Sijoitukset jäivät tänä vuonna molemmissa sarjoissa viidenneksi. Olimme yhdellä joukkueella Suurleirillä Loimaa-Pöytyällä, josta sijoituksena oli voitokkaasti pelanneena joukkueena kahdella tasurilla 8. sija. Pohjanmaan pesiksen järjestämässä tekniikakisassa Lappajärvellä edustamassa oli Aaro, joka voitti D-ikäisten poikien sarjan.

Kausi päätetiin Flowparkissa Ähtärissä kiipeillen kohti tulevaa kautta.

Palkitut pelisarjassa:

Kauden ulkopelaaja Tero Kuusisto 

Kauden sisäpelaaja:Topi Mattila 

Kauden kehittynein:Aleksi Uusi-Ranta

 

Palkitut kilpasarja:

Kauden onnistuja: Rasmus Teppo 

Kauden luottopelaaja: Aaro Tammiranta 

Kauden kehittynein:Justus Ranta

 

Vuoden leiripelaaja: Akseli Haapaniemi 

Suurleiri Loimaa-Pöytyä 29.6-4.7.2014

Leiri alkoi perjantaina avajaisilla ja majoitumisella koulun juhlasaliin jaettuun loossiin.  Vaikka emme päässeetkään luokaan positiivista oli että eka leiri missä majoitautuminen oli ruokakoululla. 
Pelinjohdosta leirillä vastasi ensin Toni Ranta ja loppuleirin Jutta Korkiamäki. Kiitokset pelinjohdon lisäksi kuuluu kannutusjoukoille, joita oli kivasti mukana pitkin leiriä  ja majoitusvalvonnassa yöpyneet Ari-Matti ja Mika. Pelaajia leiriillä oli 14
 
Lauantai:
Eka peli Tahkoa vastaan päätyi 5-5. Pojat pelasivat hyvin, mutta pari tahtopalloa jäi hakematta.
Pojat saavat joka pelista tsempparipalkinno, toisten kannustuksesta, tuuletuksesta ja hyvän hengen ylläpitämisestä. Nyt kuului hyvää ääntä kentältä ja kannustuksia kuului monenkin suusta ja tuuletuksia näkyi. Tsepparit tästä pelistä Aleksi, Elias ja Ville! 

Pori- Seinäjoki 3-17 hienoa peliä ja tsempparipalkinnon saa kaikki. 
 
Pesäysit kaatui 18-3 Pesäysien tsempparit Matias ja Niilo
 
Sunnuntai
Köyliö peli päättyi 16-1 voittoon, mutta olimme niin innokkaita että lyötiin 5 juoksua peliajan päättymisen jälkeen joten lopullinen tulos 1-16. Tsempparit Julle, Topi ja Tero
 
Loimaan pojat hävisi 13-1, jonka kruunasi leirin toinen kunnari. Ekan pamautti Topi aamupelissä, koppareiden tavoitellessa samaa palloa ja keilaten toisensa nurin. Toisen löi Miika ottamattomalla lyönnillä Loimaan poikien juostessa pallon perässä lähes viljapellossa. Uskomatonta miten joukkue kehittyy ja kasvaa kohti seuraavia koitoksia.
 
Pitkän päivän viimeinen peli Roihu-Vihdin joukkuetta vastaan Oripäässä. Tahmean aloituksen jälkeen, saatiin taso kohdilleen ja peli päättyi 1-16. Kaikki pelaajat saivat tseppipalarit ja Jusu, Aaro, Eetu ja Akke saivat ekstrat.
 
Maanantaina: 
Tänään vuoron vaihto, Toni lähtee kotiin ja Jutta saapuu jatkamaan. Kiitos Tonille, olit kyllä mies paikallaan ;) Tästä on Juden hyvä jatkaa :) Ari-Matti ottaa yövalvonnan huolekseen.
 
Aamulla pelasimme koulun kentällä kaikki ottelut reilusti kaikki pelinsä voittanutta Kannusta vastaan. Jännitystä peliin kun viidennen tasoittavalla vuorolla Akke lyö tasoihin 1-3 tilanteesta ja peli päättyy 3-3. Tsempparit Akke ja Tomi kaarella huoltajana toimimisesta :)
 
Päivän toinen peli Jajaa vastaan oli eka 0 peli, kun naapuriseura kaatui 0-8 juoksuilla. Taisi Aaro selvitää viuhkan salaisuuden. Tsempparit Niilo, joka syöksyi takasin kolmospesälle välttäen palon ja Elias, joka jaksaa tsempata kaarella. Aaron tuuletus juoksun jälkeen ansaitsee erityismaininnan, toki lukkarointikin oli jäätävää nytkin ;)

Leirin kohokohta: leiridisko Hirvihovissa. Aaro teki leirikampaukset ja koko sakki lähti komeana ja tuoksuvina kohti Loimaata.
 
Tiistain aamupeli: Eka häviö huonolla sisäpelillä SMJ- Ruopi 1-2. Taisi muutama toimisijavirhe olla osana ratkaisua ja jälkipeliä itse ison herran kanssa.
 
Hieno nousu ja upea peli Oulaista vastaan. Voitto 4-1. Harmillista, että yhdellä häviöllä ja toiseksi parhaalla juoksuerolla jäätiin lohkon 4. Joten sijat 7.-8. on huomisessa ohjelmassa 8. sija. 
 
Itä-Lännessä edustajana Matias lännen kakkospalkinnon arvoisesti. Länsi vei 4-6.
 
Keskiviikko:
Viimeiseen leiripeliä ei sitten riittänyt tahtoa,  häviö Kouvolaa vastaan 8- 3 :( 
 

Kiitos ja näkemiin tulospalvelu Nimenhuudon kautta vaikenee.

Kökkää ja yhdessäoloa

Kauden aikana oli melkoinen määrä kökkää, josta suoriuduttiin upeasti. Keväällä hoidettiin Atria-turnauksen järjestelyt jäätävässä kelissä kentällä, keittiöllä ja majoitusvalvonnassa.

Heinäkuun helteistä huolimatta hoidimme tangokökän, Itä-lännen katsomomyynnin ja Nuorisoleirin majoitusvalvonnan, kaikki peräkkäisinä viikkoina. Pojat hoitelivat myös pallopoikavuoroja ja katsomomyyntejä koko kauden ajan.