Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Kausi 2011

 

Joukkueessa pelasivat

 

Aalto Niku
Alkava Tomi
Haapala Ville
Haapaniemi Akseli
Harju Miika
Kulmala Elias
Leppälä Aku
Manninen Eetu
Mäkiviita Miska
Rajahalme Tomi
Tammiranta Aaro
Viitala Julius

 

Lisäksi poissaoloja ovat paikanneet ansiokaasti Samo Meritähti, Eetu Knuuttila, Konsta Haukkala, Julius Ranta, Teemu Ylinen ja Patrik Vestola. Kiitokset teille!

 

Valmennuksesta vastasi Jutta Korkiamäki eikä Jonnakaan malttanut vauvavatsan kanssa pysyä pois kaarelta, pelinjohdossa nähtiin myös Kimmo Kulmala, Tepi Mäkiviita, Samuli Meritähti ja Matti Viitala. Loppukaudesta poikiin otti tuntumaa Jaska Ojanperä.

 

Piiricupista hopeaa Nurmossa 29.5.2011


Nj02 - SMJ01 0-2. Oli poikien juoksujuhlaa. Kunnareita Nurmon hyvästä ulkokentästä huolimatta tehtailivat Eetu M (3), Niku (2), Miika(2), Aaro, Aku ja Ville.

Finaalissa oli vastassa tuttu vastustaja NJ01- SMJ 0-2, ( 7-6, 13-10)
Eka jakso jätettiin vajaaksi, koska Jymy voitti sen jo toisen aloittavan perusteella. Ekassa pelissä nähtyä peliä ei sitten nähty, lyönnit jäi vajaaksi ja vastustajan pallot sirvahteli minne milloinkin. Jäädyttikö sade vai väsyttikö hippa pojat- jäi arvailujen varaan. Tyytyväisin mielin pujotettiin hopeamitalit kaulaan- toiveena, että kesä lämpenisi ja toisi tiukkoja otteluita näiden kahden kovan joukkueen välille.

 

Piirinmestaruus pronssia E-poikien kilpasarjassa

 

 Sarjataulukko

 

Valtakunnan leiri Lappajärvellä

 

Upeissa olosuhteissa saimme nauttia kesäisestä leiristä Lappajärvellä. Poikia oli mukana 11 ja saimme taitavia apuja G-pojista. Jutan apuna leirillä oli Arttu-veli. Leirin päättäjäisissä Halkosaaressa palkittiin Ville Haapala tsempparipalkinnolla ja Aaro Tammiranta leirionnistujana.

Pelien lisäksi ehdimme käydä uimassa ihanassa Lappajärvessä, nautiskelemassa pizzasta ja hampurilaisista golfmajalla. Muistoihin jäi varmasti myös leiridisco.

 

Tuloksia

 

Tekniikkakisa Peräseinäjoella

Karsinnoissa pojat olivat tosi tasaisia ja kaikki eivät päässeet kutsusta huolimatta osallistumaan finaaliin Peräseinäjoelle. Kaikki osallistuneet  Miika, Akseli, Aaro ja Ville olivat 14 parhaan joukossa, Miika jälleen kärkisijoilla. Miska ja Samo edustivat upeasti G-ikäisissä samoilla pistellä Samo 1. ja Miska 3.

 

Kaikki tulokset

 

Loppukaudesta pelasimme harkkapelejä  SMJ:n P99 ja T99 vastaan. Kävimme myös Jyväskylässä turnauksessa 10.9.2011. Vastassa oli Jypen 99 tytöt ja Kirin 02-01 pojat. Epävirallisissa peleissä tytöt voitettiin superissa ja poikien kanssa tuli tasapeli. Kauden päätös pidettiin Seinäjärvellä uiden ja saunoen ja grilli lämmitti ilta pimeään asti.

 

Kauden päätöstilaisuudessa

 

 Törnäväsalissa 10.10.2011 palkittiin

 

P01 Kehittynein: Tomi Alkava
P01 Ahkerin harjoittelija: Julius Viitala
P01 Onnistuja: Miika Harju
P01 Leiripelaaja: Akseli Haapaniemi

BT1 ja N1 paras sisäpelaaja: Jutta Korkiamäki

Vuoden Pesisperhe Rajahalmeen perhe
Vuoden Joukkueenjohtaja Carita Tammiranta

 

Perinteitä kunnioitetiin pikkujoulussa Kuortaneella Sport & Funissa liikkuen  ja herkkubuffetista syöden.