Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Kausi 2010

 

Joulukuussa vietettiin jo perinteeksi muodostuneet kauden päättäjäiset Kuortaneen urheiluopistolla, jossa tarjolla oli jumpasta joulupukkiin, hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa.
Uusi kausi alkoi marraskuussa. Koko talven pojat harjoittelivat kahdesti viikossa lyöntihallilla ja Wallsport-hallissa. Talvella pojille hankittiin huppariasu, johon paikallisten sponsoreiden lisäksi saimmemaailmanmainetta niittäneiden Duutsonien mainoksen selkään. Kummeiksi lupautuneista hurjapäistä Jarppi vieraili Nurmon leirillä ja pojat saivat kuvansa myös heidän www-sivuille.
Toukokuussa siirryttiin ulos ja pelasimme ja harjoittelimme sekä tutulla Rastipuiston kentällä että hiekkatekonurmella Joupissa.Osallistuimme Kankaanpään Mailan järjestämään turnaukseen ja Nurmon Jymyn piirileirille ja valtakunnanleirille Joensuussa. Kauden päätti peli E-tyttöjä vastaan, jonka pojat voitti 2-0! Kuortaneella päätettiin tämäkin kausi Sport & Funissa.
Nämä häjyyset pääsöö vielä pitkälle!

Kauden päätöstilaisuudessa palkitut

Kehittynein: Tomi Rajahalme
Ahkerin harjoittelija: Nico Olsson
Onnistuja: Aaro Tammiranta
Leiripelaaja: Niku Aalto

Leiripelaaja on joukkueen kiertopalkinto, jonka perimme P93- joukkueelta 

Joukkueessa pelasivat
Aalto Niku
Alkava Tomi
Haapala Ville
Haapaniemi Akseli
Harju Miika
Koivisto Leevi
Kulmala Elias
Leppälä Aku
Manninen Eetu
Mäkiviita Miska
Olsson Nico
Rajahalme Tomi
Tammiranta Aaro
Viitala Julius

Ulkokauden avaus 
Kausi alkoi aurinkoisessa harkkapelissä Jussien omaa P00- joukkuetta vastaan. Yleisöä oli reilusti paikalla kannustamassa ja nähtiinkin hienoja suorituksia. Harmillisesti kolme poikaa sivussa loukkaantumisien takia.
Ottelu tuomittiin sopuisasti tasapeliksi 1-1 ja tasaistahan tuo olikin.

Kankaanpään turnaus 15.5.2010 
Mahtavassa helteisessä kevätsäässä pääsivät pojat näyttämään osaamistaan neljässä pelissä. 27 asteen helteestä huolimatta jaksoivat pojat tsempata loppuun asti. Viimeisenä vastassa oli tyly isäntä, joka voitti kaikki ottelunsa. Jussit eivät jääneet huonommiksi voittaessaa nuorempina F-ikäisinä muut ottelut. Tsempparipalkinnon sain Akseli Haapaniemi ja kaikki mitalit kaulaan. Vain Aku ja Niku olivat loukkaantumisien takia pois hienolta reissulta.

Piirileiri Nurmossa 15-18.6.2010 
Hieno leiri. Tiukkoja pelejä, mukavia muistoja ja paaaljon kokemusta.

Nico, Eetu ja Aaro valittiin edustamaan joukkuetta Etelä-Pohja -otteluun. Etelän joukke voitti Pohjan joukkueen, joka oli isäntäseuran pelaajista koottu 2-0. Aaro pelasi kentään parhaan pelaajan pystin itselleen upealla pelillä, eikä jääneet upeilla esityksillään varjoon Nico ja Eetukaan. Illan discossa oli mukavaa vaikka tytöt eivät lähteneetkään tanssimaan. Tsempparipelaaja Ville Haapala sai pussillisen herkkuja leiripelin tauolla. Leirin kruunasi Jarpin vierailu perjantaina viimeisessä pelissä ja vielä luokassakin, joka sai tappiolliset pelit unohtumaan nopeasti.

NJ valk.- SMJ 14-4
SMJ- AA 12-14
SMJ- NJ1 6-16
KoU- SMJ 8-6
NJ sin.-SMJ 14-11
ViVe-SMJ 9-4
AA-SMJ 14-11

Tuloksia

 

Naperoleiri Joensuussa 21-24.7.2010


Keskiviikon avajaisten ja YLEn (Itä-Suomen alueuutiset 21.7.2010) haastattelun jälkeen pojat pääsivät tositoimiin ekaan leiripeliin tutun vastustajan kanssa. Tiukka peli, jota Jussit halllitsivat ekan jakson. Jaja ei kovasta yrityksestä ja läpilyönneistä huolimatta päässyt enää kakkosjaksolla tasoittamaan (10-9)
Jyväskylän Kirin peli alkoi sadekuuron merkeissä. Lukkarin taktiset väärät aiheuttivat hämminkiä etenijöille. Pojat taistelivat hienosti, mutta kakkosjakon pari kunnaria ratkaisivat pelin Kirille ( 5-11).
Illan viimeinen peli olikin sitten Jussien näytöstä osaamisesta sekä henkilökohtaisesti että joukkueena. Peli ratkesi jo ennen toisen jakson tasoittavaa (10-2).

Torstai aamun peli oli Ylivieskan Kuulan Panttereita vastaan poikien juoksujuhlaa ja ulkopeli toimi. Lopputulos 9-22.
Iltapäivällä pelattu peli Kiteen palloa vastaan ei unohdu ainakaan valmentajien mielestä. Eka lyöntivuoro alkoi hienosti, toiselle lyöntikierrokselle yhdellä palolla! Melko hyvää ulkopeliäkin.
Toisella sisävuorolla ei vääriä huudettu eikä niitä ainakaan kuunneltu. Taisteluhenkeä löytyi viimeiseen ulkovuoroon, mutta se ei riittänyt. Peli päättyi viimeisen lyöjän viimeisen lyönnin tasoitukseen ( 7-7).

Perjantaina pelatiin F- poikien Itä -Länsi ottelut Niinivaarassa ja
G-ikäisten pelit Koivuniemessä. Kaikki pojat edustivat hienosti omaa seuraansa arvo-otteluissa ja länsi voitti oamt ottelunsa. Kaikkien otteluiden yhteenlasketuissa tuloksissa Länsi otti 17 voittoa, Itä 7 ja yksi ottelu päättyi tasan. Juoksusuhde oli Lännelle 299-245.
Iltapäivällä omat pelit jatkui Niinivaarassa. Leiriuupumus näkyi iltapäivän peleissä SMJ-01- KeSe peli pättyi 2-10. Kova Keravan joukkue oli vahvistettu SMJ00 kovilla pelaajilla.
Kriisipalaverikaan ei auttanut Ysit-SMJ01 peliin Ysit otti voiton lukkarin polttaessa taktisilla väärillä kentälle päässeet pelaajat. Allokossa pallonheittelyt uimareisulla rentouttivat pojat illan Joma-Kiri Superpesispeliin.

Uimareissu kirkasvetiseen Pyhäselkään pyyhki tappiomilen pois ja oli mukava lähteä päättäjäisiin ja discoilemaan. Päättäjäisissä joukkueen tsemmparipalkinnon sai Miika Harju ja leirin onnistuja palkinnon Leevi Koivisto. Valinat ei varmasti ollut helppo, koska pelit nähneenä pojat jaksoi kaikki innostaa ja kannustaa toisiaan niin onnistumisen kuin epäonnistumisen hetkellä. Hieno joukkue ja nämä häjyyset pääsöö vielä pitkälle.

Leirin viimeinen peli lauantaina Koivuniemessä oli "hegemonia taistelu", Kipa 01:n valmentajan sanoin, kahden kovan joukkueen välillä. Jussien ulkopelipeli luisti todella upeasti ja toiselle jaksolle lähdettiin tasatilanteessa 3-3. Lukkarin hämäykset ja vahva ulkokenttä turvasivat voittoputken jatkumisen Kama 00/01 lopputuloksella 6-10.

Kaikki tulokset

Nähin sanoihin voimme varmasti kaikki yhtyä:

"Hieno leiri takana ja upeita pelejä. Muistakaa kiittää poikianne, KAIKKI pelasivat tosi hienoja pelejä. Oli meillä
katsomossa jännittämistä ja taas on vähän tyhjä olo... Meillä on tosi hieno joukkue ja pääsivät pojat uutisiin saakka."

"Kiitos kivasta leiristä kaikille. Hieno juttu, että
kaikki pojat saivat tasapuolisesti pelata, eikä kukaan tullut kipeäksi.
Suurkiitokset vielä Jonnalle ja Jutalle!"

Piirisarja 
F-pojat pelisarja Lohko 2-lohko
Osallistuja J + J - +/- Pist
KaKa 10 193 140 53 20
VäVi 10 219 189 30 20
NJ01 10 225 178 47 20
SMJ01 10 216 167 49 19
YPJ 10 176 268 -92 6
VM 10 118 205 -87 2

Tiukka alkulohko. Kakan kanssa otteluvoitot tasan, Vävistä kaksi 2 pisteen voittoa, Jymystä yhden jakson voitto sekä YPJ:n ja VM voitot eivät riittäneet kolmen parhaan joukkoon, vaan pojat jäi pisteen päähän alempaan jatkosarjaan. Pojat olivat +/- tilaston kakkoset !

Joskus se on pienestä kiinni, mutta nämä häjyyset pääsöö vielä pitkälle.

Alemman jatkosarjan pelit kaikki pelatiin lopputuloksena 2-0 SMJP01 hyväksi.

Sarjataulukko

Teknikkakisa 2010 
Tekniikkakisan loppukilpailu järjestetään Lappajärvellä 
Joukkueestamme loppukilpailuun kutsuttu seuraavat pelaajat ja sijoitus oli seuraava:

G-ikäisten pronssia Miska Mäkiviita (51) 
jääden pisteen päähän voittajasta


F-ikäiset
5. Miika Harju (50)
12. Aaro Tammiranta (47)
13. Eetu Manninen (46)
Elias Kulmala (39)
Aku Leppälä (39)
Ville Haapala (36)
Nico Olsson (22)