Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Joukkueen synty

 

Joukkueen synty

Huhtikuussa 2007 Saija Heimonen keräsi 2000 syntyneitä tyttöjä harjoittelemaan pesäpalloa. Joukkueeseen otettiin myös 1999 ja 2001 syntyneitä tyttöjä. Tytöt pelasivat piirsisarjaa G-ikäsisissä tytöissä ja saavuttivat pronssisijan. Kaudella 2007 mukana olivat Aro Emilia,Haapaniemi Vilma, Haavisto Petra, Latvala Eveliina, Leppänen Emilia, Mäki-Panula Tiina, Nummijärvi Inka, Ranta Julia, Tammiranta Oona, Tuhkala Aino ja Väliniemi Laura. Seuraavana vuonna 1999 tytöt pelasivatkin jo F-ikäisissä tytöissä ja jatkaminen samalla joukkueella ei enää onnistunut.

 

Tytöt pelasivat kauden  2008 T98-99 joukkuessa, jossa jatkoivat Emilia Aro, Vilma Haapaniemi, Petra Haavisto, Eveliina Latvala, Tiina Mäki-Panula ja Oona Tammiranta. Joukkueeseen mukaan tulivat   Jenni Annala ja Siiri Koivisto. Piirisarjaa pelattiin ahkerasti ja tytöt sijoittuvat tiukassa piirisarjassa viidensiksi Peräseinäjoella pelatussa turnauksessa, jossa ratkottiin sijat 5-8. Loppusyksystä joukkue jaettiin omien ikäryhmien mukaan omiin joukkuesiin ja valmentajina jatkoivat Kati Tyynelä ja Terhi Vainiola.

 

Heidän johdollaan tytöt jatkoivat harjoitteluaan saaden mukaansa uusia taitavia pesäpallosta innostuneita tyttöjä; Pauliina Kinnari, Niina Alanko, Annika Rantamäki, Elina Alamylläri, Peppiina Hautamäki, Petra Kerola, Terhi Ojanperä ja Saga Koskinen jolla porukalla jatkettiin marraskuussa 2008. Mukaan tuli vielä kauden aikana Heidi ja Anja Lähdemäki

 

 

Piirileiri Lapualla 2008

 

F-tytöt B- sarja

 

SMJ - NJ99 8 - 10
PeTo - SMJ 6 - 10
NJ 98 - SMJ G 15 - 8
SMJ G - SMJ 4 - 18
NJ 98 - SMJ 8 - 7
SMJ - SMJ G 8 - 4
NJ 98 - SMJ 7 - 9
NJ 99 - SMJ 6 - 8

 

Upea ja kasvattava leiri monella tapaa. Tytöt pelasivat hienoja pelejä ja huimaa kehittymistä tapahtui. Osoituksena siitä oli tekniikkakisan voitto F-tyttöjen B-sarjassa.
Etelä- Pohja - otteluun joukkueesta valittiin Nea, Jessika ja Petra, joka palkittiin kakkospalkinnolla. Laura sai joukkueen tsemppipalkinnon, reilusta kaveruudesta ja toisten kannustamisesta. Ennen päättäjäisiä käytiin sponsoroiduilla jätskeillä.

 

Kiitokset kaikille vanhemmille, jotka mahdollistitte tyttöjen leirin onnitumisen osallistumalla huoltamiseen ja kuljettamiseen. Erityiskiitos Hilkalle!