Liity jäseneksi Jussi-TV Verkkokauppa
 

Tapahtumia

 

Kausi 2004

Kulunut kausi on enää joukkueen omia ja seuran päättäjäisiä vailla.

 

Joukkueessa on kesän aikana pelannut 13 tyttöä. Takana on 17 piirisarjapeliä ja lisäksi kahden leirin pelit. Pelasimme piirisarjassa sekä D-tyttöjen B-sarjaa että E-tyttöjen A-sarjaa. D-tyttöjen B-sarjasta saimme runsaasti pelikokemusta ja totuttelimme naisten palloon. Sijoitus ilmeisesti 12.

 

Piirisarjan lopputilanne E-tyttöjen A-sarja:

 

1. IK 1

2. Lapuan Virkiä

3. SMJ 1

4. ViVe

5. IK 2

 

Lapuan piirileirin kolmen kärki oli sama kuin piirisarjassa. Lapuan leirillä Reilu pelaaja palkinnon sai Saija Heimonen. Palkinto annettiin pelaajien äänestyksen perusteella. Joukkueesta Etelä-Pohja -ottelussa pelasivat: Alisa Ala-Huikku ja Jutta Korkiamäki, pelinjohtajana toimi Jouko Ala-Huikku.

 

Parhaat vastustajamme loistivat myös valtakunnan leirillä Raumalla. IK 1 voitti leirimestaruuden ja Lapuan Virkiä otti pronssia. Heidän väliinsä kiilasi ainoastaan Laitilan Jyske. Voimme vain todeta, että paremmille hävittiin. Oma sijoituksemme valtakunnan leirillä oli 7. sija 20 joukkueen joukosta. Pohjalainen pesäpallo on voimissaan, sillä 10 parhaan joukossa oli 4 pohjalaisjoukkuetta.

 

Rauman tenavaleiri 2004:
1 Ilmajoen Kisailijat 1
2 Laitilan Jyske 1
3 Lapuan Virkiä
4 Porin Pesäkarhut 92
5 PunaMustat
6 Fera 92
7 Seinäjoen Maila-Jussit
8 Kankaanpään Maila
9 Hämeenkyrön Räpsä
10 Ylistaron Kilpa-Veljet
11 Pattijoen Urheilijat
12 Saarijärven Pullistus
13 Sotkamon Jymy
14 Jyväskylän Kiri-Juniorit 1
15 Kokemäen Kova-Väki
16 Ilmajoen Kisailijat 2
17 Laitilan Jyske 2
18 Loimaan Palloilijat/Juniorit
19 Roihu, Helsinki
20 Haminan Palloilijat

 

Tsemppipelaajana palkittiin:
Mira Tyynelä, joka lääkärin antamasta pelikiellosta huolimatta kulki koko kesän ahkerasti joukkueen mukana sekä leireillä että peleissä kannustaen muita onnistumaan.
Hyvänä pelikaverina palkittiin:
Marjukka Linna
Palkinnot jaettiin pelaajien äänestyksen perusteella.
Joukkueen Itä-länsi -edustaja: Alisa Ala-Huikku.

 

KAUSI 2003

 

 

Harkat aloitettiin tammikuun alussa Areenassa ja lyöntihallilla. Pari pelaajaa lopetti, mutta uusia tyttöjä tuli lisää 7. Yhteensä kauden aikana oli pelaajia 17. Peliaikaa ei tahtonut riittää tarpeeksi kaikille, kun piirisarjassa oli meidän lisäksi vain kolme muuta joukkuetta: IK1, IK2 ja Virkiä. Toivottavasti 2004 vuonna tilanne paranee.

 

Piirisarjan lopputilanne:
1. IK1
2. Virkiä
3. SMJ 1
4. IK 2

 

Valtakunnan leirillä Varkaudessa oli myös tutut joukkueet vastassa.
Varkauden sijoitukset:
1. Lapuan Virkiä
2. IK 1
3. Laitilan Jyske
4. SMJ 1
Tytöt pelasivat loistavaa peliä. Valmentajien salainen tavoite oli saada joukkue kahdeksan parhaan joukkoon. Leirillä palkittiin tsemppipelaajana Heta Jutila ja pelikaverina Pia-Maria Panula.

 

Kauden 2003 aikana joukkueessa pelasivat:
Saimi Valtamäki
Mira Tyynelä
Niina Söderkultalahti
Emmi Poikela
Pia-Maria Panula
Johanna Ojala
Silja Lätti
Marjukka Linna
Tiia Korpi
Jutta Korkiamäki
Siiri Kiiltomäki
Heta Jutila
Eveliina Jokinen
Saija Heimonen
Jasmin El-Bash
Riina Antila
Alisa Ala-Huikku

 

Kauden päätöspalkinnot 2003:
1. Alisa Ala-Huikku
2. Jutta Korkiamäki
3. Pia-Maria Panula

 

TSEMPPI PYTTY 2003:
Saija Heimonen
Siiri Kiiltomäki

 

LEMMUN LÄTKÄ 2003:
Mira Tyynelä
Riina Antila

 

KAUSI 2002

Harjoitukset aloitettiin 12.1.2002 lyöntihallilla kerran viikossa sunnuntaisin, koulutreenit 9.2. lauantaisin. Ulkoharjoituskausi aloitettiin Rastipuiston kentällä 27.4. ja lopetettiin Äidit vastaan tyttäret -peliin 6.9. Ulkoharjoituskertoja oli yhteensä 23. Lisäksi 12 piirisarjapeliä, joiden pistesaalis oli nolla, mutta kokemusta karttui.

 

Kesän aikana osallistuttiin kahteen leiriin: Piirileiri Isokyrö 12.15-6-2002. Sijoitus B-sarjan hopeamitali. Tytöt pelasivat monta äärettömän jännää peliä, joko yhden juoksun tappio tai voitto. Hiki tuli katsomossa monta kertaa. Etelä-Pohja -ottelussa pelasivat Alisa ja Piitu. Leirin reiluksi pelaajaksi valittiin Mira.

Valtakunnan leiri Henlsingissä 1.-6.7.2002. Sijoitus hienosti 12. Joukkueita oli kaikkiaan mukana 24 ( 16 kilpasarjassa ja 8 Nuori Suomi -sarjassa. Mukaan mahtui monta peliä, monta kilometriä marssia, raitsikka -ajelua ja tietenkin lintsin keikka. Itä-Länsi -otteluun osallistui Mira ja Reiluksi pelaajaksi äänestettiin Mira.

 

Kauden aikana muka oli 12 ihanaa tyttöä, joiden toivon jatkavan edelleenkin tämän lajin parissa. Takana on vasta kaksi harjoituskautta ja toivon mukaan edessä vielä monen monta kautta. Valmennuksesta ja pelinjohdosta vastasivat kauden aikana: Leena ja Jouko Ala-Huikku, Marjo ja Jari Tyynelä ja Erkki Valtamäki.

 

Joukkueessa pelasivat:
Alisa Ala-Huikku
Riina Antila
Heta Jutila
Jutta Korkiamäki
Niina Lehtimäki
Piia Lehtimäki
Marjukka Linna
Pia-Maria Panula
Emmi Poikela
Niina Söderkultalahti
Mira Tyynelä
Saimi Valtamäki
ja Tiia Tikka kesäkuun ajan

 

KAUDEN PÄÄTÖSPALKINNOT:
1. Mira Tyynelä
2. Alisa Ala-Huikku
3. Jutta Korkiamäki
LEMMUN LÄTKÄ 2002:
Riina Antila
Pia-Maria Panula
TSEMPPI PYTTY 2002
Marjukka Linna
Emmi Poikela

 

Kauden 2002 tilastot

 

Joukkueen synty

 

Joukkue koottiin pääsääntöisesti kesän 2000 pesäpallokoululaisista, joita oli 9. Harjoituksen aloitettiin helmikuulla lyöntihallilla kerran viikossa ja maaliskuun alusta alkaen myös Joupin koulullla kerran viikossa. Tyttöjä tuli kevään aikana pikkuhiljaa lisää ja ulkoharjoittelukauden alussa heitä oli jo 15. Toukokuun alussa aloitettin ulkoharjoitukset kolme kertaa vikkossa Rastipuiston kentällä.
Osallistuimme kesällä piirin tenavaleirille, joka järjestettin Vimpelissä 13.-16.6. Viidestätoista tytöstä mukana oli 13. Tytöt pelasivat aivan upeasti ja saavutuksena oli hopeamitali. Tekniikkataiturikisassa joukkue sijoittui niin ikään hienosti. Tuloksena 3. sija, edelle menivät IK 1 ja Virkiä. Leiri oli muutenkin kiva kokemus. Ihailin tyttöjen hienoa käytöstä, tytöt lähtivät kioskille sen kaverin kanssa, joka lähimpänä sattui olemaan. Ruokalassa jonotettiin kiltisti, syötiin reippaasti ja astiat palautettiin sujuvasti. Illalla rauhoituttiin nopeasti ja nukkuminen sujui rauhallisesti.
Etelä-Pohja -ottelussa pelasivat Alisa, Riina, Piitu ja Saimi.

 

Heinäkuun aikana tuli vielä 3 tyttöä mukaan harjoitusrinkiin. Pelien kenttäjärjestyksissä alkoi olla aikamoinen järjestely, että tytöt saivat tasapuolisesti peliaikaa.

 

Joukkueessa pelasi kesän aikana 18 tyttöa. Loppukesästä mukaan tuli vielä 2 tyttöä, joten kausi lopeteltiin 20 pelaajalla. Mukana oli kaksi ikäluokkaa (-92 ja -93 syntyneitä). Suuren pelaajamäärän vuoksi joukkue jaettiin kahteen osaan. 15 tyttöä jatkoi E-2 tytöissä ja 5 tyttöä siirtyi uuteen perustettavaan joukkueeseen, jota lähti vetämään Rinta-Jaskarin Jarmo.
Joukkueessa pelasivat kesän 2001 aikana:
Alisa Ala-Huikku
Riina Antila
Maria Hautala
Heta Jutila
Jutta Korkiamäki
Niina Lehtimäki
Piia Lehtimäki
Kristiina Mäkelä
Eveliina Pakkala
Pia-Maria Panula
Emmi Poikela
Kia Rinta-Jaskari
Sofia Rintaniemi
Niina Söderkultalahti
Tiia Tikka
Mira Tyynelä
Anni Vainiola
Saimi Valtamäki
ja aivan kauden lopussa tulivat vielä
Marjukka Linna
Linda Lahti

 

KAUDEN PÄÄTÖSPALKINNOT:
Ulkopelaaja: Mira Tyynelä
Sisäpelaaja: Riina Antila
Yleispelaaja: Alisa Ala-Huikku
Kapteeni: Saimi Valtamäki
Palkinnot annettiin pelaajien äänestyksen perusteella.